често задавани въпроси

Задължително ли е да имам регистрация, за да поръчам?

Не, може да поръчате бързо и лесно като гост, на 0988221011,във Фейсбук страницата ни или в Инстаграм.

Какъв е начинът на плащане?

Плащането на продуктите се извършва при доставка с наложен платеж чрез пощенски паричен превод. Пощенският паричен превод е стандартен наложен платеж, при който касовата бележка се издава от куриерската фирма. Заплащате при доставката. При отказ доставката е за сметка на клиента.

Получавам ли потвърждение за успешна поръчка?

Системата ни изпраща автоматично имейл с потвърждение и информация за поръчката Ви. Понякога тези имейли попадат в кутията „СПАМ“. При проблем се свържете с нас и ние ще Ви предоставим нужната информация.

Как да разбера дали поръчката ми е изпратена?

Ще получите отново автоматичен имейл за „Подготвена за изпращане“. Това означава, че Вашата поръчка е подготвена и ще бъде предадена на куриер на същия или в следващите работни дни. Тогава ще премине в статус “Изпратена”.

Получих имейл за приключена поръчка, но нямам SMS от куриерската фирма?

Понякога SMS-ите пристигат със закъснение, поради голямата натовареност на куриерските фирми. Свържете се с нас за по-подробна информация по движението на пратката и ще Ви предоставим номера на товарителницата.

Искам да променя нещо в поръчката си. Възможно ли е?

Ако желаете да промените нещо в поръчката си, свържете се с нас на 0988221011.

Мога ли да отменя поръчката си?

Ако поръчката все още не е доставена може да бъде отменена, като се свържете с нас на посочения телефон. Всеки артикул има включен преглед, преди да заплатите и може да бъде върнат. Изключение правят моделите, които се изработват по поръчка или модели, които модифицираме персонално за Вас.

Кога ще получа поръчката си и колко струва доставката?

Доставките се извършват от куриерска фирма “СПИДИ”. В деня на доставката ще получите SMS, който съдържа номер на пратката, както и телефонен номер на куриера, в случай че искате да промените времето или мястото на получаване. Цената на доставката зависи от местоположението, наложения платеж и размера на поръчката и варира между 3-7 лева. Доставката се калкулира при завършване на поръчката.

След колко време ще ми бъде доставена пратката?

Всеки артикул се изработва персонално за клиента и бива изпратен до 7 работни дни, броено от първият работен ден след поръчката. Изключение са артикулите, които се изработват по поръчка и модел на клиента. Поръчки, направени през почивните дни или официални неработни дни ще бъдат стартирани в първият работен ден от календара. За по-малките населени места е възможно забавяне до 10 дни.

Мога ли да върна или заменя артикул?

Да! Единственото, което трябва да направите е да се обадите на ‎0988221011, за да уточните условията с нас.

Разбира се, за да бъдат върнати или заменени артикулите трябва да са в запазен търговски вид: да не са третирани по никакъв начин, както и да не са с премахнати етикетите. В случай на дефект, Вие сте защитени от нашата гаранция за качество и всяка замяна и връщане става изцяло за наша сметка.

Абонаментните кутии са застраховани за чупливост и имат включен преглед. Пратки с кутии, които не са отворени в офис или в присъствието на куриер не могат да бъдат заменяни или върнати.

връщане и замяна
Какви документи са нужни, за да върна продукт?

В раздел “Връщане и замяна” ще намерите формуляр, който да попълните в случай, че желаете да върнете някой от артикулите.

връщане и замяна
Има ли продукти, които не могат да бъдат върнати?

Да, модели изработени по индивидуална поръчка, както и модифицирани модели, не подлежат на замяна и връщане. Абонаментни кутии, които не са отворени в офис или в присъствието на куриер не могат да бъдат заменяни или върнати.

Колко време след връщането на артикулите ще получа парите си обратно?

Ще получите парите си обратно в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на пратката Ви при нас.

Как да използвам Ваш ваучер?

За да използвате ваучерът е нужно да въведете номера му в съответното поле за поръчка. Ако желаете да поръчате ваучер за подарък на Ваш приятел посетете страницата “Подари щастие” или се свържете с нас и ще Ви изпратим такъв.

подари щастие