Скъпи приятели,

Знаете, че винаги се стремим да направим денят ви по-усмихнат и красив, като Ви предлагаме най-доброто обслужване и най-шеметните изненади!

Създадохме програмата „Лоялен клиент“ в знак на благодарност, че ежедневно избирате да бъдете различни с артикулите във вълшебният ни магазин. Тя е нашият подарък за Вас!

Какво трябва да знам за програмата?

Какво представлява програмата?

След като се регистрирате в сайта ни Вие получавате възможността да възвърнете под формата на точки част натрупаните суми от покупки и да ги използвате още при следващата си поръчка. Сумите започват да се натрупват още от първата Ви поръчка.

Важно! Точките ще бъдат видими в профилът Ви, след като пратката бъде освободена от куриер и поръчката Ви бъде обработена със статус „Завършена“.

Как мога да стана лоялен клиент?

Можете да се запишете в програмата „Лоялен клиент“ съвсем безплатно като се регистрирате в сайта ни „www.thereadingflamingo.com“, преди да направите своята първа покупка. На имейлът си ще получите потвърждение, че профилът Ви е активен, което автоматично Ви прави част от нашата програма.

Ако желаете може да се включите и в нашият информационен бюлетин, за да получавате първи възможността да закупите новите ни абонаментни кутии или артикули!

Какво печеля с програмата „Лоялен клиент“?

При всеки похарчени 5 лева получавате 1 точка във виртуалният си портфейл. Всеки 5 точки се равняват на 1 лев, който може да похарчите за артикули в онлайн магазина. Пример: При поръчка от 50лв. получавате 10 точки, които се равняват на 2лв.

За какво мога да използвам точките?

Точките могат да бъдат използвани единствено за покупка на артикули в онлайн магазина. Точките не могат да бъдат разменяни срещу безплатна доставка.

Как да проверя колко точки имам в момента?

Може да проверите по всяко време в профила си. При проблем може да се свържете с нас на имейл:

thereadingflamingobg@gmail.com

Има ли срок, в който трябва да използвам точките?

Точките се натрупват безсрочно и могат да бъдат използвани във всеки един момент. В случай, че програмата бъде закрита точките Ви ще бъдат преобразувани в електронен ваучер, който отново ще бъде безсрочен.

Искам да направя индивидуален артикул и да използвам програмата за лоялни клиенти. Възможно ли е?

Възможно е. При получаване на поръчката Ви наш сътрудник ще Ви даде информация по какъв начин ще бъдат добавени точките.

Закупих продукт със спечелените точки. Доставката безплатна ли е?

Доставката е безплатна за поръчки над 100 лева. Доставката на всички артикули под тази сума, включително и на тези, закупени с точки от програмата „Лоялен клиент“, е за сметка на клиента.

Какви са правилата?

  1. След като сте направили своята регистрация може да започнете с пазаруването.
  2. Винаги трябва да сте влезли в профила си.
  3. Натрупания оборот може да бъде използван за неограничен период от време.
  4. Оборота се натрупва само върху поръчките със статус „ЗАВЪРШЕНА“.
  5. Непотърсени пратки автоматично Ви поставят в списъка „Нелоялни клиенти“ и точките ще бъдат приравнени до 0. Всички последвали поръчки няма да бъдат изпълнявани.
www.thereadingflamingo.com запазва правото си да прави промени по горепосочените условия чрез промяна на информацията на тази страница, както и да отказва изпълнението на поръчки при съмнение за некоректно използване на точките от програмата.