книжна кутия - flambox

FLAMBOX - БЪЛГАРСКА КУТИЯ
39.90 лв.
КНИГА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, ИЗДАДЕНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ДНИ В КРАСИВО КАЛЪФЧЕ
-
5-6 КНИЖНИ АРТИКУЛА, КОИТО СА ИЗРАБОТЕНИ СПЕЦИАЛНО ЗА КУТИЯТА
-
ПОРЪЧАЙ ТУК

Често задавани въпроси за кутиите

Кога започват записванията?

В първата седмица на месеца, за който е абонаментната кутия. Обикновено записванията продължават между 10-14 дни или до изчерпване на заложените количества.

Следете ни активно в социалните мрежи. Обявяваме началото на записванията първо там.

Колко струва доставката?

Цената на доставката варира според теглото на кутията и дали желаете да бъде доставена до адрес или офис на куриер. Доставките се извършват с куриерска фирма “Спиди”. Цената до офис варира между 3.50 и 5.00 лева. До адрес между 5.00 и 9.00 лева, в зависимост до населеното място.

Как да разбера дали поръчката ми е приета?

Системата ни изпраща автоматично имейл с потвърждение и информация за поръчката Ви. Понякога тези имейли попадат в кутията “СПАМ”. При проблем се свържете с нас и ние ще Ви предоставим нужната информация.

Как да разбера дали поръчката ми е изпратена?

Първоначално поръчката ще премине в статус “Подготвена за изпращане”. Това означава, че Вашата кутия е подготвена и ще бъде предадена на куриер на същия или в следващите работни дни. Скоро след това ще премине в статус “Изпратена”.

Получих имейл за изпратена поръчка, но нямам SMS от куриерската фирма?

Понякога SMS-ите пристигат със закъснение, поради голямата натовареност на куриерските фирми. Свържете се с нас за по-подробна информация по движението на пратката и ще Ви предоставим номера на товарителницата.

Мога ли да върна кутия?

Всяка кутия е застрахована за чупливост и има включен преглед, преди да бъде заплатена. Пратки, които не са отворени в офис или в присъствието на куриер не могат да бъдат заменяни или върнати.